Despre noi

Bine ai venit la Super Fun

Când vine vorba de zile de nastere, toti vrem sa facem din visul copilului o realitate si o sarbatoare de neuitat.

Te asteptam la SUPER FUN, locul de joaca pe care l-am creat special pentru petreceri aniversare tematice pentru copii. Distrati-va in lumea unica si misterioasa a unui super loc de joaca, astfel incat parintii sa poata capta rasetele si fetele vesele ale copiilor in niste amintiri memorabile.

SUPER FUN isi propune sa fie un loc de joaca „altfel”. Incercam sa combinam joaca si distractia cu invatarea activa si dezvoltarea personala. Vrem ca petrecerile noastre sa fie inedite si facem tot posibilul sa ne indeplinim obiectivele.

Locatia noastra ofera o superba curte de peste 3500 mp cu multa iarba si copaci si atractii pentru jucausi, un spatiu de joaca exterior pentru copii cu varsta intre 0 si 100+ ani 😊, spatii de joaca in interior, camere dedicate cursurilor si atelierelor precum si zone de relaxare pentru parinti.

Nec id facer adipisci regione mei an
Dicunt ornatus signi regione mei an

Nu e doar Fun, e Super Fun

Aici, copiii se pot juca in deplina siguranta, pot explora gradina senzoriala sau pot participa la cursurile, atelierele si taberele special create pentru ei. In timp ce copiii se distreaza sau invata, parintii se pot relaxa in spatiile frumos amenajate, cu o cafea buna sau o limonada delicioasa.

De asemenea, organizam evenimente memorabile, cu decoruri personalizate si activitati captivante ce vor ramane in amintirea tuturor participantilor. Am vrut un loc de joaca diferit, o schimbare de peisaj.Am vrut un spatiu care sa ofere voie buna si sa permita copiilor nostri sa se joace cu altii. De asemenea, am dorit un spatiu in care sa vedem chipuri prietenoase si cat mai multe fete de copii super incantati.